Slik benytter du gavekortet

Gavekortet kan brukes på alle opphold som kan bestilles på www.arp-hansen.dk, hotellenes egne hjemmesider og www.wakeupcopenhagen.dk. 

Ved bestilling som krever forhåndsbetaling, ber vi deg angi gavekortnummer og PIN-kode direkte på hjemmesiden. 

NB! Dette gjelder imidlertid ikke på Wakeup Copenhagen-hotellene, der vi ber deg kontakte vår sentrale bookingavdeling for å bestille et rom som skal forhåndsbetales. Hvis det gjelder en reservasjon som skal betales på hotellet, må du garantere reservasjonen med et gyldig kredittkort og ta med gavekortet ved ankomst. Personalet vil da trekke betalingen på gavekortet i stedet for på kredittkortet.

OBS. Hvis gavekortet er utstedt før 13. desember 2017, kan oppholdet bare bestilles ved å kontakte den sentrale bookingavdelingen.

Du trenger ikke å bruke hele beløpet på én gang, og gavekortet kan også brukes som delbetaling av oppholdet.  

Om gavekortet

De vanlige avbestillingsbetingelsene for den aktuelle reservasjonen gjelder også for reservasjoner med gavekort.

Ta godt vare på gavekortet. Et gavekort er et ihendehaverbevis og skal derfor betraktes som kontanter. Gavekortet kan benyttes av personen som fremviser det. Tapte, bortkomne eller utløpte gavekort erstattes ikke.

Gavekort kan ikke byttes i kontanter.

Gavekortet er gyldig i 3 år fra utstedelsesdato.

Du kan få opplyst saldo på gavekortet ved å kontakte den sentrale bookingavdelingen.

Har du spørsmål vedrørende gavekortet, må du gjerne kontakte vår sentrale bookingavdeling på e-postadressen book@arp-hansen.dk eller telefon 8030 3045