< En duft af Justin Bieber
23.09.2014

En duft av Justin Bieber

Bieber spiller inn reklamefilm på Hotel Phoenix Copenhagen i København


Da Justin Bieber besøkte Danmark på sin store Believe Tour i mai 2013, overnattet han i København etter å ha begeistret 45 000 tilskuere i Parken. Men Bieber nøyde seg ikke med å vise sine sceniske evner på Danmarks nasjonalarena.

Oppholdet i København ble ikke bare brukt på å opptre i Parken, men også foran et kamerateam på Hotel Phoenix Copenhagen. I forbindelse med lanseringen av Biebers nye parfyme, The Key, skulle superstjernen spille inn en reklamefilm, og her passet innredningen og fasilitetene ved firestjernershotellet perfekt til formålet.

Justin Bieber som hotell-piccolo

 

Reklamefilmen er nå ferdig klippet og lagt ut på YouTube, og du kan blant annet se Justin Bieber utkledd som en hotell-piccolo som leverer en bryllupskake til en ung kvinne. Det vil nok smelte en masse pikehjerter.

I reklamefilmen ser du også Bieber speide ut over København fra taket på Hotel Phoenix Copenhagen, løpe i hotellkorridorene sammen med en vakker pike samt sjonglere med kaker på et av hotellrommene.

Om skuespillertalentet når samme høyder som talentet for sceneopptreden kan du selv vurdere ved å se reklamefilmen her.

Luksushotell i København med moderne fasiliteter

 

Luksushotellet i København har en rekke moderne og luksuriøse fasiliteter, noe som er en av årsakene til at store stjerner ofte velger å bo på Hotel Phoenix Copenhagen når de besøker København.

Konferanselokaler, bilutleie, gratis Wi-Fi på hele hotellet, døgnåpen resepsjon, bar og ikke minst en fantastisk restaurant er bare et lite utvalg av fasilitetene du kan nyte under et hotellopphold i hjertet av Danmarks hovedstad.

Både utvendig og innvendig er den historiske bygningen som hotellet ligger i, bevart i den klassiske stilen fra Ludvig den sekstendes tid, da den ble oppført. Kombinert med de moderne løsningene som kreves på et luksushotell gir det en unik innredning som passet perfekt for Justin Bieber da han skulle spille inn reklamefilmen sin.

Bestill ditt opphold på et firestjerners hotell i København

 

Drømmer du om å oppleve vakre København og bo på et firestjerners hotell i sentrum av byen, kan du bestille hotelloppholdet på denne siden.

Her finner du alt fra standardrom til suiter i forskjellige prisklasser. Se alle våre tilbud på overnatting her.

Du kan også abonnere på vårt nyhetsbrev, hvor du løpende mottar gode tilbud på hotellovernatting og annen spennende informasjon.