Dra på romantisk weekend…

På Hotel Phoenix Copenhagen kan dere la romantikken blomstre. Det flotte firestjerners deluxe-hotellet ligger på en av Københavns beste adresser og har en vakker og romantisk innredning i Ludvig XVI-stil.

Hotellets lobby er holdt i elegant hvit marmor, og rommene har høy komfort og flott innredning, luksuriøse senger og badekar.

Hotel Phoenix Copenhagen er uten tvil et av Københavns mest romantiske hoteller og et opplagt valg til bryllupsfesten, bryllupsnatten eller en romantisk weekend.

… og la romantikken blomstre i København

Med sine mange små gater, streder og kanaler er København en svært malerisk og romantisk by.

Ta en tur ut til Christianshavn og gå tur langs kanalen, hvor du finner noen av Københavns eldste hus. Eller gå en romantisk tur i en av byens mange flotte parker – for eksempel Kongens Have eller Østre Anlæg i det indre København eller det gamle festningsverket Kastellet mellom det indre København og Østerbro.

København er vakker året rundt, og hver årstid byr på muligheter for romantiske opplevelser. Nyt utelivet om sommeren med piknik i en av byens parker. Eller ta en tur i skogen eller på stranden, som ligger en halv times togtur fra København sentrum.

Om vinteren er København pyntet med nydelige dekorasjoner og lys, og byens skøytebaner åpner i november. Ta på dere skøytene og tilbring en koselig dag på isen, og spis lunsj på en av byens mange innbydende kafeer eller restauranter.

Dere kan også velge å bruke en dag på shopping, og København har mye å by også når det gjelder mote og design.

Bestill rom på Hotel Phoenix online

Bestill rom på Hotel Phoenix Copenhagen og nyt en romantisk weekend i Danmarks vakre hovedstad. Bestill et standard dobbeltrom, et superior -eller executive -rom eller nyt den ultimate luksus i en suite eller juniorsuite.

Kontakt oss på +45 3395 9500 eller phoenixcopenhagen@arp-hansen.dk, hvis du ønsker mer informasjon.