Historisk selskapsrestaurant i København

Restaurant von Plessen

 

På Hotel Phoenix Copenhagen finner du en av Københavns flotteste selskapsrestauranter: Restaurant von Plessen.

Restauranten er oppkalt etter en adelig slekt som var med på å reise bygningen som rommer Hotel Phoenix og Restaurant von Plessen.

Bygningens historie går nemlig så langt tilbake som til 1600-tallet, hvor kongefamilien og Københavns landadel brukte hotellet og bevertningen til å innkvartere fyrstelige gjester.

I dag er Restaurant von Plessen en av Københavns flotteste selskapsrestauranter med sine vakre, lyse rom som til tross for et moderne preg ikke skjuler bygningens historiske røtter.

Få en luksuriøs opplevelse på Restaurant von Plessen

I von Plessens vakre lokaler er dere garantert en elegant og luksuriøs opplevelse. Kjøkkenet på Restaurant von Plessen er inspirert av klassisk fransk gastronomi. Med kjøkkensjef Martin Matzen bak roret, er dere sikret en fantastisk gastronomisk opplevelse.

Von Plessen kan tilby flere selskapsmenyer som varierer med årstiden, samt bufféter til mottakelser, nattmat og fri bar-arrangementer. Les mer om von Plessens selskapsmenyer

Arrangementer og selskaper på Restaurant von Plessen.

Restaurant von Plessen er åpen for private selskaper, mottakelser, brylluper med mer, både i selve restauranten og under mer private forhold i hotellets store, flotte selskapslokaler, som tar opptil 150 personer.

Det er mulig å arrangere julelunsj på restauranten og til nyttår dekker von Plessen opp til fest med en femretters gourmetmeny.

Restaurantens luksuriøse innredning gjør stedet velegnet til mange ulike typer arrangementer, og von Plessen er blant annet populær for brudepar.

Velger dere å arrangere bryllup (for minimum 20 gjester) på Restaurant von Plessen, tilbyr vi brudeparet en gratis overnatting i en av Hotel Phoenix Copenhagen’ vidunderlige suiter. Da får dere en romantisk og luksuriøs avslutning på bryllupsfesten.

Kontakt oss for mer informasjon på tlf. +45 3395 9400 eller e-post: von.plessen@arp-hansen.dk

Vi ser frem til å ønske dere velkommen i våre flotte lokaler!