Pin it
Havnerundfart i København samt overnatting på Phoenix Copenhagen
Havnerundfart

Havnerundfart i København

Opplev København fra vannet med en Havneåttur-pakke. Tilbudet inkluderer en overnatting, en utsøkt frokostbuffé og en billett til havnebåttur i København. Fra hotellet kan du gå til havnebåtturen på cirka 5 minutter. Med pakken får du et opphold fullt av opplevelser – bestille allerede i dag og gled deg til en tur gjennom Københavns hyggelige kanaler.

 

Nyt en havnebåttur i Københavns kanaler

Hva skal man se i København? Selv om København ikke er verdens største by, er den full av tilbud, og det kan være vanskelig å rekke alt på bare én dag. En kanalbåttur tar deg forbi mange av severdighetene som ligger langs kanalene. Etter dagens sightseeing venter et herlig rom på hotellet. Havnebåtturen tar ca. 1 time, der du blant annet får høre historier om Nyhavn, Børsen, Operahuset, Den lille Havfrue og Langelinie.

 

Bestill vår Havnebåttur-pakke og få en overnatting med billett til havnebåttur i København:

Tilbudet omfatter

Overnatting i et av våre nydelige rom
Frokostbuffet
En hyggelig tur med havnerundfart i Københavns kanaler

 

fra DKK 625,-

Pris per person i delt dobbeltrom

Havnerundfart København – sightseeing fra vannsiden

Den populære havnerundfarten, som også kalles kanalrundfart, er en av de morsomste og samtidig mest avslappende måter å oppleve København på. Turen går forbi en rekke attraksjoner som ellers kan være vanskelige å nå hvis tiden er knapp. Uansett er havnerundfarten en fin måte å få et inntrykk av byen, historien og arkitekturen på. Guidene deler sin kunnskap, slik at du får maksimalt ut av turen, som lett kan bli en herlig familietur, kjærestetur eller tur med venner. Tilbudet gir nettopp mulighet til å planlegge København-turen hjemmefra. Så kan du krysse av en rekke attraksjoner på listen over «must see»-severdigheter i København – og så tar det bare én time av programmet. Det betyr at det også blir nok tid til å besøke kaffebarer og tesalonger, shoppe på Strøget og spise på Københavns eksklusive restauranter. Havnerundfart-pakken er beregnet for deg som ønsker å oppleve alt og nekter å gå på kompromiss med tiden. Nyt de maritime rammene rundt byen, som alltid summer av liv og københavnsk hygge.

 

Vi ønsker deg et godt opphold og en morsom havnerundfart i København!

Salgsvilkår:

Tilbudet gjelder for et begrenset antall rom, og prisen er alltid angitt per natt. Prisen kan variere fra dag til dag. Hele beløpet må forhåndsbetales og kan ikke endres eller refunderes.