Selskaper

Phoenix Copenhagen har et bredt utvalg av eksklusive selskapslokaler med plass til opptil 150 personer. Vi sørger for en utsøkt middag inspirert av det franske kjøkken mens du nyter selskapet ditt. Det er mulig å ha arrangementer i restaurant Von Plessens lokaler eller under mer private forhold i et av våre selskapslokaler.

I forbindelse med selskaper med et helaften-arrangement med minst 20 kuverter, tilbyr vi én gratis overnatting i et av de vakre rommene på hotellet.


Gyldensteen

Et av våre fine selskapslokaler, med plass til opptil 48 personer. Her kan man nyte arrangementet i myke stoler og i omgivelser man ikke finner maken til i København.

Frederik V

Beregnet for større arrangementer med opptil 110 personer. Et flott selskapslokale som står i stil med hotellets øvrige staselige innredning.

Restaurant Von Plessen

Restaurant Von Plessen ligger i hotellets underetasje. Med flotte, buede tak, gylne farger, eleganse og sjarm danner Von Plessen rammene rundt selskaper med mellom 10 og 150 personer.


Brosjyre og kontaktopplysninger

Vi har samlet alle praktiske opplysninger, menyer og priser i én brosjyre til hjelp i planleggingen. Brosjyren kan lastes ned via lenken på denne siden, eller du kan kontakte oss per e-post for å få den tilsendt i posten. Vi gleder oss til å ønske dere velkommen i våre vakre omgivelser.

Skulle det være spørsmål, spesielle ønsker eller dersom dere ønsker å se lokalene er det bare å kontakte vår dyktige bookingavdeling påbookphoenix@arp-hansen.dkeller vår restaurantsjef Jesper Gjørlund påjgj@arphansen.dk,tlf. +4533959500.