Phoenix Copenhagen

Atmosfære og eleganse ved Kongens Nytorv.

Photo by: jarmoluk | Source: Pixabay
Parkeringshus

Hotellet samarbeider med Jeudan parkeringshus under Kvæsthusmolen, 200 meter fra hotellet. Parkeringshuset er åpent og døgnbemannet alle dager i uken. Hotellet selger 24 timers-billetter til parkeringshuset. Henvend deg i resepsjonen for ytterligere veiledning og billettkjøp.

Les mer

Photo by: jarmoluk | Source: Pixabay
Parkering

I Frederiksstaden, like ved Amalienborg, Kongens Have og Kgs. Nytorv kan du parkere hos Jeudan Parkering.

Les mer

Parkering

Ofte kan det føles håpløst å finne en parkeringsplass i København. Derfor har vi gjort det enkelt for deg og samlet de beste parkeringsalternativene til oppholdet ditt, slik at det blir enkelt å finne en plass i nærheten av hotellet.

Privat parkering

Phoenix Copenhagen har få parkeringsplasser i direkte tilknytning til hotellet. Disse plassene kan ikke reserveres, men du kan henvende deg i resepsjonen ved ankomst.

Spesialpris:   per døgn (vanlig pris   per døgn)

For deg som kommer med elbil

Det er mulig å lade elbilen på Phoenix Copenhagens egen parkeringsplass. Vi har plass til én bil om gangen.

Ladepluggen er av type 2 og kan lade opptil 11 kW. Har du en elbil med en annen type plugg enn type 2 (for eksempel Tesla Type 1), må du ta med din egen adapter, slik at du kan bruke type 2-laderen.

Disse plassene kan ikke reserveres, men du kan spørre i resepsjonen ved ankomst.

Pris per lading:  

Parkeringshus

Har vi ingen ledig plass, henviser vi til det offentlige parkeringshuset på den andre siden av gaten (Jeudan i Dronning Tværgade 4). Vennligst kontakt resepsjonen for mer informasjon.

Vi tilbyr en spesialpris for et døgns parkering i Jeudans overvåkede parkeringshus. Parkeringshuset ligger 80 meter fra hovedinngangen til Phoenix Copenhagen. Vær oppmerksom på at fri høyde er 2,10 m.

Spesialpris:   per døgn (vanlig pris   per døgn)

NB: Vi tar forbehold om prisendringer hos Jeudan.

Lading av elbil i parkeringshuset

For øyeblikket er det ikke mulig å lade elbil, men det vil bli satt opp ladestolper i parkeringshuset i løpet av 2024.

Gateparkering

Det er begrensede muligheter for gateparkering rundt Phoenix Copenhagen. Det nærmeste området med mulighet for gateparkering er ved Borgergade.

Vær oppmerksom på at det er gratis å parkere på gaten i København fra kl. 17.00 lørdag til kl. 08.00 mandag samt på helligdager.

Les mer om priser og parkeringssoner

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene