Møte og konferanse på Phoenix Copenhagen

Forespørsel om møte- og konferanselokaler

Innovative møter i elegante møtelokaler

Leter du etter et unikt og moderne møtested sentralt i København? I så fall ønsker vi velkommen til Phoenix Copenhagen.

Hos oss kan du og gjestene dine velge mellom 5 ulike konferanse- og møtelokaler, blant annet de to herskapelige lokalene Gyldensteen og Frederik VII. Det ene inneholder lysekroner, stofftunge, bølgede gardiner og satengskinnende stoler, det andre byr på marmorerete veggsøyler og et langt, ovalt møtebord. Dere kan også velge et av våre tre øvrige møtelokaler, som er innredet i samme moderne, myke stil som preger resten av hotellet.

De totalt 5 møtelokalene våre kan ta opptil 110 personer i ulike bordoppstillinger. Alle lokalene har moderne AV-utstyr.

Vi kan skreddersy møtene etter ønske, og vi tilbyr ulike møtepakker. Har dere møte med lunsj, kan dere nyte lunsjen i vår nyrenoverte restaurant Von Plessen. Kjøkkenet er nøye med detaljene og serverer hjemmelagde, sesongbaserte retter.

Med vår sentrale beliggenhet i Bredgate er vi et perfekt valg for både store og små møter, konferanser, eventer, arrangementer og selskap i København. Med et høyt servicenivå og våre flotte lokaler, kan vi gi deg og dine møtedeltakere en fantastisk og helt spesiell opplevelse.

Vi gleder oss til å ønske dere velkommen til Phoenix Copenhagen.

Har du behov for hjelp?

Vil du vite mer om våre møtepakker, skal vi bidra med inspirasjon til det neste møtet eller skal vi kanskje skreddersy et møteoppsett som passer dine behov? Vårt konferanseteam hjelper deg gjerne.

Kontakt oss i dag:

+45 3395 9500
Bredgade 37
1260 København K, Danmark

Send e-post