Møte og konferanse på Phoenix Copenhagen

Innovative møter i elegante møtelokaler

Leter du etter et unikt og moderne møtested sentralt i København? I så fall ønsker vi velkommen til Phoenix Copenhagen.

Hos oss kan du og gjestene dine velge mellom 3 forskjellige konferanse- og møtelokaler, blant annet vårt herskapelige lokale Frederik VII, som byr på marmorerte veggsøyler og et langt, ovalt møtebord. Dere kan også velge et av våre to andre møtelokaler, som er innredet i en mer moderne stil.

De totalt 3 møtelokalene våre kan ta opptil 110 personer i ulike oppsett. Alle lokalene har moderne AV-utstyr.

Vi kan skreddersy møtene etter ønske, og vi tilbyr ulike møtepakker. Har dere møte med lunsj, kan dere nyte lunsjen i vår nyrenoverte restaurant Von Plessen. Kjøkkenet er nøye med detaljene og serverer hjemmelagde, sesongbaserte retter.

Med vår sentrale beliggenhet i Bredgate er vi et perfekt valg for både store og små møter, konferanser, eventer, arrangementer og selskap i København. Med et høyt servicenivå og våre flotte lokaler, kan vi gi deg og dine møtedeltakere en fantastisk og helt spesiell opplevelse.

Vi gleder oss til å ønske dere velkommen til Phoenix Copenhagen.

Har du behov for hjelp?

Vil du vite mer om våre møtepakker, skal vi bidra med inspirasjon til det neste møtet eller skal vi kanskje skreddersy et møteoppsett som passer dine behov? Vårt konferanseteam hjelper deg gjerne.

Kontakt oss i dag:

+45 3395 9500
Bredgade 37
1260 København K, Danmark

Send e-post

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene