Møte og konferanse på Phoenix Copenhagen

Forespørsel om møte- og konferanselokaler

Innovative møter i nyoppussede møtelokaler

Leter du etter et unikt og moderne møtested sentralt i København? Vårt flotte hotell har i perioden 2017–2018 fått en vakker oppgradering med totalrenovering av alle rom og suiter, restaurant og lobby, hvor vi har fokusert på et mer moderne uttrykk – men samtidig beholdt hotellets klassiske sjarm. På samme vis har vi renovert alle møtelokalen våre, slik at lokalene i dag fremstår med samme elegante stil som rommene og lobbyområdet. Vi har fokusert på lyse farger og et eksklusivt uttrykk for å skape de beste møteomgivelsene for konferansegjestene våre. I våre vakre og unike møtelokaler, Gyldensteen og Frederik VII, har vi også beholdt stilen med et streif av gullalderen slik at du kan holde møtet i ekstraordinære omgivelser.

De totalt 5 møtelokalene våre kan ta opptil 110 personer i ulike bordoppstillinger. Alle lokaler har fått nytt og moderne AV-utstyr.

Vi kan skreddersy møtene etter ønske, og vi tilbyr ulike møtepakker. Har dere møte med lunsj, kan dere nyte lunsjen i vår nyrenoverte restaurant Von Plessen. Kjøkkenet er nøye med detaljene og serverer hjemmelagde, sesongbaserte retter.

Med vår sentrale beliggenhet i Bredgate er vi et perfekt valg for både store og små møter, konferanser, eventer, arrangementer og selskap i København. Med et høyt servicenivå og våre flotte nyoppussede lokaler, kan vi gi deg og dine møtedeltakere en fantastisk og helt spesiell opplevelse.

Vi gleder oss til å ønske dere velkommen til Phoenix Copenhagen.

Har du behov for hjelp?

Vil du vite mer om våre møtepakker, skal vi bidra med inspirasjon til det neste møtet eller skal vi kanskje skreddersy et møteoppsett som passer dine behov? Vårt konferanseteam hjelper deg gjerne.

Kontakt oss i dag:

+45 3395 9500
Bredgade 37
1260 København, Danmark

Send e-post