Hotel Phoenix Copenhagen – et luksuriøst konferansehotell

Arranger konferanse i ekstra luksuriøse omgivelser – bestill plass på Arp-Hansens flotte konferansehotell Phoenix Copenhagen midt i København og gi deltakerne en helt spesiell opplevelse.

Vi tilbyr flere ulike møtepakker, naturligvis også med overnatting. Kontakt oss for mer informasjon om mulighetene for å arrangere møte eller konferanse på Hotel Phoenix Copenhagen.

Møte- og konferansefasiliteter i flotte omgivelser

Hotel Phoenix Copenhagen ligger i Bredgade – midt i Københavns finansområde. Hotellet er elegant og luksuriøst innredet i renessansestil. 

Også konferanse- og møtefasilitetene er inspirert av hotellets lange historie, men de tekniske fasilitetene og servicenivået er tipp topp moderne, så her kan du ha møte eller konferanse i stemningsfulle omgivelser og la vårt dyktige personale ta seg av det praktiske.

Hotel Phoenix har 3 møtelokaler i ulike størrelser og med mange alternative oppsett. Lokalenes kapasitet spenner fra 16 opp til 110 personer, så det er fullt mulig å arrangere både mindre og større møter og konferanser på Hotel Phoenix Copenhagen. Samtlige lokaler har standard AV-utstyr og trådløst nett, og annet utstyr kan naturligvis bestilles.

Møtepakker, tilbud og overnatting

Hotel Phoenix Copenhagen kan tilby ulike typer møtepakker avhengig av hva slags arrangement dere ønsker å holde. Blant annet kan vi tilby en dagmøtepakke som inkluderer frokost og lunsj på vår flotte Restaurant von Plessen.

Vi kan også tilby en heldagsmøtepakke som inkluderer en toretters middag på Restaurant von Plessen. Hvis møtet eller konferansen går over flere dager, kan vi naturligvis også tilby overnatting og frokostbuffé.

Kontakt oss for mer informasjon om møter/konferanser, møtepakker og overnatting på +45 3395 9500 eller e-post: bookphoenix@arp-hansen.dk.