Hotel Phoenix Copenhagen – et luksuriøst konferansehotell

Arranger konferanse i ekstra luksuriøse omgivelser – bestill plass på Arp-Hansens flotte konferansehotell Phoenix Copenhagen midt i København og gi deltakerne en helt spesiell opplevelse.

Vi tilbyr ulike typer møtepakker, og det er naturligvis også anledning til å overnatte. Kontakt oss for mer informasjon om mulighetene for å arrangere møte eller konferanse på Hotel Phoenix Copenhagen.

Møte- og konferansefasiliteter i flotte omgivelser

Hotel Phoenix Copenhagen ligger i Bredgade, midt i Københavns finansområde. Hotellets innredning er lys og lekker, i Ludvig XVI-stil.

Konferanse- og møtefasilitetene er også i tråd med hotellets lange historie, men det tekniske utstyret og servicenivået er imidlertid helt up-to-date. Så her kan du arrangere møter eller konferanser i stemningsfulle omgivelser og la vårt dyktige personale ta seg av det praktiske.

Hotel Phoenix har Seks møtelokaler av ulik størrelse og med mange alternative oppsett. Lokalenes kapasitet spenner fra 16 opptil 110 personer, så det er fullt mulig å arrangere både mindre og større møter og konferanser på Hotel Phoenix. Samtlige lokaler har standard AV-utstyr og trådløst Internett, og annet utstyr kan naturligvis bestilles.

Møtepakker, tilbud og overnatting

Hotel Phoenix Copenhagen kan tilby ulike typer møtepakker avhengig av hva slags arrangement dere ønsker å holde. Vi kan blant annet tilby en dagmøtepakke som inkluderer frokost og lunsj på vår flotte Restaurant von Plessen.

Vi kan også tilby en heldagsmøtepakke med toretters middag på Restaurant von Plessen. Strekker møtet eller konferansen seg over flere dager, kan vi naturligvis også tilby overnatting og frokostbuffet.

Kontakt oss for mer informasjon om arrangement av møter og konferanser, møtepakker og overnatting på +45 3395 9500 eller e-post: bookphoenix@arp-hansen.dk.