Historisk selskapsrestaurant i København

Restaurant Von Plessen

På Phoenix Copenhagen finner du en av Københavns flotteste selskapsrestauranter: Restaurant Von Plessen.

Restauranten er oppkalt etter en adelsslekt som bidro til oppføringen av bygningen som rommer Phoenix Copenhagen og Restaurant von Plessen.

Bygningens historie går nemlig helt tilbake til 1600-tallet, da kongefamilien og Københavns landadel brukte den til å innkvartere fyrstelige gjester.

I dag er Restaurant von Plessen en av Københavns flotteste selskapsrestauranter, med lyse og flotte rom som til tross for et moderne preg ikke legger skjul på bygningens historiske røtter.

Få en luksuriøs opplevelse på Restaurant von Plessen

I Restaurant von Plessens vakre lokaler er dere garantert en elegant og luksuriøs opplevelse. Kjøkkenet på Restaurant von Plessen er inspirert av klassisk fransk gastronomi, noe som borger for en storslått matopplevelse.

Restaurant von Plessen har flere selskapsmenyer som varierer med årstidene, samt buffeer til mottakelser, nattmat og fri bar-arrangementer.

Kontakt oss for å få vite mer om selskapsmenyer. 

Arrangementer og selskaper på Restaurant von Plessen

Restaurant von Plessen er åpen for private selskaper, mottakelser, brylluper og lignende, både i selve restauranten og i mer private omgivelser i hotellets store og flotte selskapslokaler, som til sammen har plass til opptil 150 personer.

Det er mulig å arrangere julebord på restauranten, og til nyttår dekker Restaurant von Plessen opp til fest med en femretters gourmetmeny.

Den luksuriøse innredningen gjør stedet velegnet til mange typer arrangementer, og Restaurant von Plessen er blant annet populær blant brudepar. 

Kontakt oss på tlf. +45 3395 9400 eller e-post: von.plessen@arp-hansen.dk

Vi ser frem til å ønske dere velkommen i våre flotte lokaler!

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene