Salgsbetingelser

Bestilling

Når du foretar en reservasjon via vår hjemmeside, ber vi om kredittkort-garanti. Fornavn og etternavn på reservasjonen skal stemme overens med gjestens ID og kredittkort, som skal vises på forespørsel ved innsjekking. Du kan se kansellerings- og betalingsbetingelsene for det aktuelle tilbudet ved bestilling, og de fremgår også i bekreftelsen du mottar per e-post.

Betaling skjer i DKK

Valuta vist på siden er bare veiledende – alle kjøp blir foretatt i danske kroner.

Online

Kansellering må skje via vår hjemmeside. Hvis du forsøker å avbestille reservasjonen senere enn betingelsene tillater, vil dette bli opplyst. Kredittkortet du har oppgitt, vil i så fall bli belastet i henhold til avbestillingsbetingelsene for det aktuelle tilbudet.

Du mottar en bekreftelse på avbestillingen til e-postadressen du har oppgitt. Denne bekreftelsen er din garanti for at rommet er avbestilt.

Direkte til hotellet

Du kan også velge å avbestille en reservasjon per telefon eller e-post direkte til hotellet. Vi tar alltid utgangspunkt i de avtalte prisene basert på opplysningene du har gitt ved bestilling, med mindre det er foretatt endringer underveis.

Endringer i bestillingen

Dersom det endres på ankomst- eller avreisetidspunkt, antall personer eller lignende, forbeholder hotellet seg retten til å endre de avtalte prisene. Du disponerer rommet fra kl. 15:00 på ankomstdagen og frem til kl. 12.00 på avreisedagen. Hvis avreisetidspunktet ikke overholdes, forbeholder hotellet seg retten til å belaste deg for romprisen i henhold til gjeldende listepriser. Hotellet mottar gjerne ønsker med hensyn til romfasiliteter, men disse vil ikke kunne bekreftes før innsjekking.

Sjekker du ikke inn på ankomstdatoen, bortfaller retten til å benytte rommet på de resterende nettene du har bestilt. Ønsker du å benytte deg av reservasjonen etter den opprinnelige ankomstdatoen, er du selv ansvarlig for å kontakte hotellet senest på datoen for opprinnelig planlagt innsjekking. Det skal skje skriftlig (per e-post) og gjelder alle reservasjonstyper.

Alle priser er totalpriser inkludert merverdi-, service- og miljøavgifter.

Merk: Ikke alle tilbud kan avbestilles eller endres etter at reservasjonen er bekreftet.

Betingelser for endring av reservasjoner til Lavest Mulig Pris

Bare reservasjoner som er gjort på hjemmesiden til et av Arp-Hansen Hotel Groups hoteller kan endres, og reservasjonen kan ikke flyttes til et annet hotell. En flytting til et annet hotell betraktes som en avbestilling, og etterfølgende ny reservasjon. Endringsgebyret er per reservasjon. Endring kan bare skje ved å kontakte hotellet direkte eller via Arp-Hansen Hotel Groups fellesbooking på telefon +45 8030 3045 eller e-post book@arp-hansen.dk. Ved endringer tas det forbehold for eventuelle prisstigninger. Endringen må finne sted innen kl. klokken 12 på ankomstdagen, ellers betraktes den som en avbestilling og ny reservasjon.

Grupper

Prisene på hjemmesiden gjelder for enkeltreservasjoner. Bestiller du ti eller flere rom for samme periode, betraktes det som en gruppereservasjon og medfører en endring i priser og generelle betingelser, deriblant avbestillings- og betalingsbetingelser. Hotellet sender da en gruppekontrakt som skal undertegnes av kunden før reservasjonen kan bekreftes.

Gjester under 18 år

Gjester under 18 år skal alltid ha følge av en voksen ved opphold på hotellet. Dersom en forelder/verge ønsker å reservere et rom til en gjest under 18 år som skal bo på hotellet uten myndig ledsaker, kan en "fullmakt til gjester under 18 år" fås ved å kontakte hotellet. Hotellet skal ha mottatt og godkjent fullmakten før ankomst. Hotellet forbeholder seg retten til ikke å godkjenne fullmakten.

Kortgebyr

Vær oppmerksom på at det forekomme innkreving av kredittkortgebyrer ved betaling med visse kredittkort.

Klagevalg

Det er viktig for oss at du blir fornøyd. Kontakt alltid hotellets resepsjon, som hjelper deg med å oppklare eventuelle misforståelser. Finner dere ikke en løsning, kan du kontakte ankenemnda for hotell, restaurant og turisme via www.hrt-ankenaevn.dk eller via europa.eu.