Kjøp et gavekort på et hotellopphold i hjertet av København eller Aarhus

Med et gavekort på et herlig hotellopphold kan du glede en av dine kjære, en god venn eller en kollega. Gavekortet kan benyttes på et av våre flotte og unike hoteller, som alle ligger på de beste og mest sentrale adressene i København og Aarhus.

Fyll ut skjemaet nedenfor med opplysninger om kjøperen. I løpet av kort tid vil du motta en e-post med gavekortet vedlagt som en PDF-fil.

Kjøp av gavekort
Vi aksepterer følgende betalingskort: Dankort, Visa Dankort, Visa, MasterCard, EuroCard og JCB-kort.
Angrer du på kjøpet av gavekort, må du kontakte Arp-Hansen Hotel Groups sentrale bookingavdeling innen 14 dager. Har du spørsmål i forbindelse med bestilling av gavekort, må du gjerne sende det til vår sentrale bookingavdeling på e-postadressen book@arp-hansen.dk eller ringe 0045 8030 3045.

Slik benytter du gavekortet

Gavekortet kan brukes på alle opphold som kan bestilles på www.arp-hansen.dk, hotellenes egne hjemmesider og www.wakeupcopenhagen.dk. 

Ved bestilling som krever forhåndsbetaling, ber vi deg angi gavekortnummer og PIN-kode direkte på hjemmesiden. 

NB! Dette gjelder imidlertid ikke på Wakeup Copenhagen-hotellene, der vi ber deg kontakte vår sentrale bookingavdeling for å bestille et rom som skal forhåndsbetales. Hvis det gjelder en reservasjon som skal betales på hotellet, må du garantere reservasjonen med et gyldig kredittkort og ta med gavekortet ved ankomst. Personalet vil da trekke betalingen på gavekortet i stedet for på kredittkortet.

OBS. Hvis gavekortet er utstedt før 13. desember 2017, kan oppholdet bare bestilles ved å kontakte den sentrale bookingavdelingen.

Du trenger ikke å bruke hele beløpet på én gang, og gavekortet kan også brukes som delbetaling av oppholdet.

Om gavekortet

De vanlige avbestillingsbetingelsene for den aktuelle reservasjonen gjelder også for reservasjoner med gavekort.

Ta godt vare på gavekortet. Et gavekort er et ihendehaverbevis og skal derfor betraktes som kontanter. Gavekortet kan benyttes av personen som fremviser det. Tapte, bortkomne eller utløpte gavekort erstattes ikke.

Gavekort kan ikke byttes i kontanter.

Gavekortet er gyldig i 3 år fra utstedelsesdato.

Du kan få opplyst saldo på gavekortet ved å kontakte den sentrale bookingavdelingen.

Har du spørsmål vedrørende gavekortet, må du gjerne kontakte vår sentrale bookingavdeling på e-postadressen book@arp-hansen.dk eller telefon +45 80303045.

Opplev København