Luksuriøse møtelokaler midt i København

På Hotel Phoenix Copenhagen, som ligger på en av Københavns beste adresser, kan vi tilby flotte og luksuriøse møtelokaler som egner seg for de fleste behov.

Hotel Phoenix’ historie går langt tilbake, og innredningen er holdt i Ludvig XVI-stil.

Hotellets seks møtelokaler er imidlertid topp moderne med hensyn til teknisk utstyr, og hotellets dyktige personale sørger for at dere får en god og profesjonell opplevelse.

Ulike møtelokaler til ulike behov

Hotel Phoenix Copenhagen har til sammen seks møtelokaler som gir fleksibilitet med hensyn til oppsett og antall møtedeltakere – fra små møter med rundt 20 deltakere til større møter/konferanser med maks. 110 personer.

Til mindre møter anbefaler vi møtelokalene Frederik VII, Frederik III eller Kabinet I eller II. Disse fire møtelokalene har hver kapasitet til mellom 16 og 32 personer, og egner seg perfekt til mindre møter som for eksempel styremøter.

Til større møder kan vi anbefale Frederik V, som med sine 120 m² er vårt største møte- og selskapslokale med et fornemt interiør som står i stil med resten av hotellet. Lokalet brukes ofte til konferanser, større selskaper og mottakelser, og har en kapasitet på opptil 110 personer i teateroppsett og opptil 80 personer ved middagsselskaper.

Møtelokalet Gyldensteen er det opplagte alternativet når man ønsker en helt spesiell opplevelse. Gyldensteen er vårt fineste møte- og selskapslokale, og tilbyr en perfekt ramme rundt ethvert arrangement. Med sin praktiske innredning kan lokalet romme opptil 48 personer ved middagsselskaper og opptil 40 personer ved møter med teateroppsett.

Lokalet egner seg perfekt til brylluper, selskaper, mottakelser og møter i omgivelser man ikke opplever maken til i København. Samtlige møtelokaler har standard AV-utstyr, og ved behov for øvrig utstyr, kan dette naturligvis bestilles.

Tilleggspakker og overnatting

Når du bestiller møtet, er personalet på Phoenix Copenhagen behjelpelig med å tilby ulike møtepakker med lunsj/middag og muligheter for overnatting.

Lunsj og middag serveres på hotellets lekre Restaurant von Plessen, og det er også mulig å bestille ekstra servering til møtet. Kontakt oss for mer informasjon på +45 3395 9500 eller e-post: bookphoenix@arp-hansen.dk