Luksuriøse møtelokaler midt i København

På Phoenix Copenhagen, som ligger på en av Københavns beste adresser, kan vi tilby flotte og luksuriøse møtelokaler tilpasset de fleste møtebehov.

Phoenix Copenhagens historie går langt tilbake, og innredningen er inspirert av fortiden og° renessansestilen.

Hotellets seks møtelokaler er imidlertid fullt oppdatert når det gjelder tekniske fasiliteter, og hotellets dyktige personale sørger for at dere får en god og profesjonell opplevelse.

Ulike møtelokaler til ulike behov

Phoenix Copenhagen har til sammen seks møtelokaler, noe som gir fleksibilitet med hensyn til bordoppsett og antall møtedeltakere – fra små møter med rundt 20 deltakere til større møter/konferanser med maks. 110 personer.

Til mindre møter anbefaler vi de mindre møtelokalene Frederik d. VII, Frederik d. III eller Kabinet I eller II. Hvert av disse møtelokalene har kapasitet til mellom 16 og 32 personer, og egner seg ypperlig for mindre møter som for eksempel styremøter.

Til større møter anbefaler vi lokalet Frederik V, som med 120 m² er vårt største møte- og selskapslokale og er holdt i samme klassiske interiørstil som hotellet for øvrig. Lokalet brukes ofte til konferanser, større selskaper og mottakelser, og har en kapasitet på opptil 110 personer i teateroppsett og opptil 80 personer til middagsselskaper.

Ønsker dere en helt spesiell opplevelse, er møtelokalet Gyldensteen midt i blinken. Gyldensteen er vårt flotteste møte- og selskapslokale, og danner en perfekt ramme rundt alle typer arrangementer. Lokalet har storslått innredning og rommer opptil 48 personer ved middagsselskaper og 40 personer til møter med teateroppsett.

Lokalet egner seg perfekt til brylluper, selskaper, mottakelser og møter. Her får du omgivelser du ikke opplever maken til i København. Samtlige møtelokaler har standard AV-utstyr, og ved behov for øvrig utstyr, kan dette naturligvis bestilles.

Tilleggspakker og overnatting

Ved bestilling kan personalet på Phoenix Copenhagen gi opplysninger om ulike møtepakker med lunsj/middag og mulighet for overnatting.

Lunsj og middag serveres i hotellets flotte Restaurant von Plessen, og det er mulig å bestille ekstra servering til møtet. Kontakt oss for mer informasjon på +45 3395 9500 eller e-post: bookphoenix@arp-hansen.dk