Miniferie i København på historiske Hotel Phoenix Copenhagen

Ta miniferie i historiske bygninger i København og kjenn byens historiske vingesus!

Hotel Phoenix Copenhagen er et av Københavns flotteste og mest luksuriøse hoteller, og ligger i en historisk bygning i Bredgade midt i København.

Bygningens historie går tilbake til 1600-tallet, da den rommet en eksklusiv kro som var kongefamiliens og landadelens foretrukne sted å innkvartere fyrstelige gjester.

Arp-Hansen Hotel Group overtok bygningen fra det gamle kommunistpartiet DKP i 1990, og i 1991 åpnet Hotel Phoenix Copenhagen i totalrenoverte bygninger i luksuriøs renessansestil.

Tilbring natten i vakker renessansestil

Hotel Phoenix Copenhagen er et firestjerners deluxe-hotell med totalt 213 fine rom, hvorav tre suiter og fire juniorsuiter.

Hotellet er lyst og elegant innredet med inspirasjon fra renessansen og den franske kong Ludvig XVI, og vi tilbyr dessuten den flotte kafé/bar Murdoch's Books and Ale.

Hotel Phoenix kan også tilby room service, og vårt dyktige personale står klart til å gi deg en luksuriøs opplevelse.

Bestill din miniferie i København på denne siden

Med sin fantastiske beliggenhet og sine lekre rom er Hotel Phoenix Copenhagen et perfekt utgangspunkt for en miniferie i København. Dra på romantisk weekend – eller ta med barna – og opplev Danmarks vakre hovedstad og alt byen har å tilby.

Hotel Phoenix Copenhagens naboer omfatter noen av Københavns største severdigheter som blant annet Amalienborg og Marmorkirken. Det københavnske stormagasinet Magasin og trivelige Nyhavn ligger også rett rundt hjørnet, så mulighetene er mange både for de kultur- og historieinteresserte og de shoppinglystne. Bestill hotelloppholdet på Hotel Phoenix Copenhagen enkelt og greit på denne siden – det er bare å velge datoer for overnatting på hotellet samt romtype ved hjelp av noen få klikk.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen på Hotel Phoenix Copenhagen.