Miniferie i København på historiske Hotel Phoenix Copenhagen

Ta en miniferie i historiske bygninger i København og kjenn byens historiske vingesus!

Phoenix Copenhagen er et av Københavns flotteste og mest luksuriøse hoteller, og ligger i en historisk bygning i Bredegate i sentrum av København.

Bygningens historie går tilbake til 1600-tallet. Da rommet den en eksklusiv kro som var førstevalget når kongefamilien og adelen skulle huse fyrstelige gjester.

Arp-Hansen Hotel Group overtok bygningen fra det daværende kommunistpartiet DKP i 1990, og i 1991 åpnet Phoenix Copenhagen i en luksuriøs og renessanseinspirert stil.

Tilbring natten i vakker renessansestil

Phoenix Copenhagen er et firestjerners hotell med til sammen 213 flotte rom, deriblant 3 suiter°og 4 juniorsuiter.

Hotellet har en lys og elegant innredning inspirert av renessansen. Her finner du i tillegg den fine kafeen/baren Murdochs Books and Ale.

Phoenix Copenhagen kan også tilby room service, og vårt dyktige personale står klart til å gi deg en luksuriøs opplevelse.

Bestill din miniferie i København her på nettstedet

En fantastisk beliggenhet og lekre rom gjør Phoenix Copenhagen til et perfekt utgangspunkt for en miniferie i København. Reis på romantisk weekend – eller ta med barna – og opplev Danmarks vakre hovedstad og alt byen har å tilby.

Phoenix Copenhagens naboer omfatter noen av Københavns største severdigheter, blant annet Amalienborg og Marmorkirken. Kjøpesenteret Magasin og trivelige Nyhavn ligger også rett rundt hjørnet, så mulighetene er mange så vel for de kultur- og historieinteresserte som de shoppinglystne. Bestill rom på Phoenix Copenhagen enkelt og greit her på nettstedet – du velger bare datoer for oppholdet og romtype med noen få klikk.

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen på Phoenix Copenhagen.

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene