Dra på romantisk weekend…

På Phoenix Copenhagen kan dere la romantikken blomstre. Det flotte firestjernershotellet ligger på en av Københavns beste adresser og har en flott og romantisk stil.

Lobbyen er holdt i innbydende hvit marmor, og rommene har høy komfort med vakker innredning, luksuriøse senger og badekar.

Phoenix Copenhagen er utvilsomt et av Københavns mest romantiske hoteller og et naturlig valg for en bryllupsfest, bryllupsnatt eller en romantisk helg.

… og la romantikken blomstre i København

Med sine mange små gater, streder og kanaler er København en utrolig pittoresk og romantisk by.

Legg turen til Christianshavn og gå en tur langs kanalen der noen av Københavns eldste hus ligger. Eller ta en romantisk spasertur i en av byens mange flotte parker – for eksempel Kongens Have eller Østre Anlæg i indre København, eller det gamle festningsverket Kastellet mellom indre København og Østerbro.

København er vakker året rundt, og hver årstid byr på muligheter for romantiske opplevelser. Nyt utelivet om sommeren med piknik i en av byens parker. Eller ta en halvtimes togtur ut av sentrum for å gå i skogen eller besøke en strand.

Om vinteren prydes København av fine dekorasjoner og lys, og byens skøytebaner åpner i løpet av november måned. Ta på dere skøytene og tilbring en dag sammen på isen, og spis lunsj på en av byens mange flotte kafeer eller restauranter.

Dere kan også velge å bruke en dag på shopping – København har nemlig mye å by på innen mote og design.

Bestill rom på Phoenix Copenhagen på nett

Bestill rom på Phoenix Copenhagen og nyt en romantisk helg i Danmarks vakre hovedstad. Bestill et Standard-dobbeltrom, et Superior- eller Executive°-rom, eller nyt ultimat luksus i en Suite°eller Junior-suite.

Bestill rom på Phoenix Copenhagen enkelt og greit her på nettstedet – du velger bare datoer for oppholdet og romtype med noen få klikk. Du kan også gjerne kontakte oss på +45 3395 9500 eller phoenixcopenhagen@arp-hansen.dk hvis du ønsker mer informasjon. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen på Phoenix Copenhagen.

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene