Luksusweekend i København

Unn deg selv, partneren din eller hele familien en luksusweekend i København. Det er masse å oppleve i København, enten du er interessert i kunst, shopping eller bare vil nyte livet med god mat og oppvartning. Bestill rom på Hotel Phoenix, som ligger sentralt i København, så er du sikret et luksuriøst opphold.

Maksimal oppvartning i hovedstaden

Trenger du eller dine nærmeste en avslappende weekend i København, er et opphold på Hotel Phoenix Copenhagen kanskje midt i blinken. Her finner du nemlig praktfulle, luksuriøse rom og fantastisk service på en av Københavns beste adresser. Phoenix Copenhagen er et tradisjonsrikt hotell med en historie som går flere hundre år tilbake. På slutten av 1600-tallet brukte adelen og kongefamilien bygningen til å innkvartere prominente gjester, og bygningen har vært i bruk helt siden den gang. Arp-Hansen Hotel Group overtok bygningen i 1990, og i 1991 åpnet hotellet slik vi kjenner det i dag med luksuriøse rom i renessansestil. Bestill et lekkert rom, alternativt en suite hvis du ønsker ekstra luksus, og nyt en weekend i København.

Opplevelser i hovedstaden

Hotel Phoenix Copenhagen ligger i Bredgade, som er en av Københavns beste og dyreste adresser. Amalienborg og Marmorkirken er nære naboer og verdt å legge turen forbi. Er du kunst- og designinteressert, er området rundt Bredgade og Store Kongensgade spesielt interessante å utforske, for her ligger en rekke spennende gallerier og design- og unikabutikker. Er du ute etter en musikalsk opplevelse, finner du også to av Danmarks største kulturinstitusjoner i området – Det Kongelige Teater og Operaen ligger bare noen få minutters gange fra Hotel Phoenix, og begge kan friste med store oppsetninger hele året.

COVID-19-informasjon, og hva du kan forvente når du besøker oss Les mer her.