Luksusweekend i København

Unn deg selv, partneren din eller hele familien en luksushelg i København. Det er mye å oppleve i København, enten du er interessert i kunst, shopping eller bare vil nyte livet med god mat og oppvartning. Bestill rom på Phoenix Copenhagen, som ligger midt i København sentrum, så er du garantert et luksuriøst opphold.

Maksimal oppvartning i hovedstaden

Trenger du eller dine nærmeste en avslappende weekend i København, er et opphold på Phoenix Copenhagen kanskje midt i blinken. Her finner du nemlig praktfulle, luksuriøse rom og fantastisk service på en av Københavns beste adresser. Phoenix Copenhagen er et tradisjonsrikt hotell med en historie som går flere hundre år tilbake. På slutten av 1600-tallet brukte adelen og kongefamilien bygningen til å innkvartere prominente gjester, og bygningen har vært i bruk helt siden den gang. Arp-Hansen Hotel Group overtok bygningen i 1990, og i 1991 åpnet hotellet slik vi kjenner det i dag med luksuriøse rom. Bestill et lekkert rom, alternativt en suite hvis du ønsker ekstra luksus, og nyt en helg i København.

Opplevelser i hovedstaden

Phoenix Copenhagen ligger i Bredgade, som er en av Københavns beste og dyreste adresser. Amalienborg og Marmorkirken er nære naboer og absolutt verdt et besøk. Er du kunst- og designinteressert, er området rundt Bredgade og Store Kongensgade spesielt interessant å utforske. Her ligger nemlig en rekke spennende gallerier og designbutikker. Er du ute etter en musikalsk opplevelse, finner du også to av Danmarks største kulturinstitusjoner i området – Det Kongelige Teater og Operaen ligger bare noen få minutters gange fra Phoenix Copenhagen, og begge kan friste med store oppsetninger hele året.