Vi renoverer hos Phoenix Copenhagen

Vi ønsker å informere dere om en spennende oppgradering som vil finne sted i januar og februar 2024 på Phoenix Copenhagen.

Oppgraderingen betyr at hotellet holder stengt i den angitte perioden, men arbeidet er iverksatt for å forbedre oppholdet for gjestene. 

Først og fremst gjennomfører vi en omfattende utskifting av hotellets aircondition-anlegg. Denne oppgraderingen vil ikke bare forbedre komforten, men også gjøre at vi i fremtiden vil ha aircondition på alle de 213 rommene.

Samtidig med oppgraderingen av klimaanlegget vil vi også skifte ut vann- og sprinklerrør for å sikre at systemet vårt oppfyller de høyeste miljøstandardene.

Vi forstår selvfølgelig at denne midlertidige nedstengningen kan medføre visse ulemper, men som en del av Arp-Hansen Hotel Group står søsterhotellene våre klare til å ta imot dere i mellomtiden.

Ønsker du å bestille et rom i perioden da Phoenix Copenhagen holder stengt?

På Arp-Hansen Hotel Groups hjemmeside kan du lese mer om våre andre hoteller og bestille et opphold:

Besøk Arp-Hansen Hotel Groups nettsted

Du er også alltid velkommen til å kontakte hotellets bookingavdeling på telefon +45 3395 9500. Her vil vi hjelpe deg med å bestille et opphold på et av de andre hotellerne våre.

Vi takker for forståelsen og ser frem til å ønske dere velkommen igjen 4. mars 2024 når oppgraderingsarbeidet er ferdig.