Gavekort

Kjøp et fint gavekort på et hotellopphold i hjertet av København eller Aarhus

Kjenner du noen som fortjener å bli litt skjemt bort?

Spre glede med et gavekort fra Arp-Hansen Hotel Group. Hos Arp-Hansen Hotel Group finner du noe for enhver smak. Hoteller med sjarm og stil på de beste adressene i København. Eller de praktiske og stilrene lavprishotellene Wakeup Copenhagen i sentrum av København og Aarhus. Mer enn 5000 rom og suiter i København og Aarhus gjør at du kan finne hoteller og rom som passer til akkurat ditt behov.

Gavekort på valgfritt beløp

Kjøp et gavekort på valgfritt beløp, som kan benyttes på et av våre flotte og unike hoteller i København og Aarhus. Kan benyttes på alle hotellene våre, inkludert Wakeup Copenhagen.
Kjøp gavekort

Gavekort til en opplevelse

Kjøp et gavekort til en opplevelse, som kan benyttes på våre hoteller med sjarm og stil på de beste adressene i København. Kan ikke benyttes på Wakeup Copenhagen-hotellene.
Kjøp opplevelsesgavekort

Kjøp opplevelsesgavekort

Skattefritak opptil 1200 kr. på hoteller og restauranter i hele 2021 for danske bedrifter

En ny dansk lov betyr at du som arbeidsgiver kan gi ansatte et eller flere skattefrie opplevelsesgavekort på opptil 1200 kr. i hele 2021. Gavekortet må være mottatt i 2021 for å være skattefritt, men kan innløses av den ansatte etter 2021.

Som bedrift kan dere kjøpe gavekort til ansatte, og så sendes gavekortene til dere fint innpakket eller via e-post. 

Ved digital levering vil dere som en del av ordrebekreftelsen ha følgende mulighet:

  1. Lenke som laster ned én samlet fil med alle gavekort
  2. Lenke som laster ned en zip-fil med alle gavekort i unike filer

Ønsker du å få vite mer eller be om betaling via faktura eller å kjøpe mer enn 100 stykker, som er maks ved nettkjøp, er du velkommen til å kontakte vår sentrale bookingavdeling påbook@arp-hansen.dk eller på telefon +4580303045. Så tar vi med glede oss av din henvendelse.

Slik benyttes gavekortet

Gavekortet kan brukes på alle opphold som kan bestilles på www.arp-hansen.dk, hotellenes egne nettsteder og www.wakeupcopenhagen.dk.

Ved bestilling som krever forhåndsbetaling, ber vi deg angi gavekortnummer og PIN-kode (gjelder bare hvis pinkode fremgår av gavekortet) direkte på nettstedet.

NB! Dette gjelder imidlertid ikke på Wakeup Copenhagen-hotellene, der vi ber deg kontakte vår sentrale bookingavdeling for å bestille rom som skal forhåndsbetales.

Hvis det gjelder en reservasjon som er fleksibel og skal betales på hotellet, må du garantere reservasjonen med et gyldig kredittkort og ta med gavekortet ved ankomst. Personalet vil da trekke betalingen på gavekortet i stedet for på kredittkortet.

Reservasjon av opphold med opplevelsesgavekort er alltid på forespørsel, og kan bestilles ved henvendelse til vår sentrale bookingavdeling på e-post book@arp-hansen.dk eller på telefon 8030 3045. Gavekort til opplevelser kan ikke reserveres på nett.

Har du kjøpt et gavekort på et valgfrit beløp, behøver du ikke å bruke hele beløpet på én gang. Du kan også bruke gavekortet som delbetaling av oppholdet ditt.


Om gavekortet

De vanlige avbestillingsbetingelsene for den aktuelle reservasjonen gjelder også for reservasjoner med gavekort.

Ta godt vare på gavekortet. Et gavekort er et verdibevis og skal derfor betraktes som kontanter. Gavekortet kan benyttes av personen som fremviser det. Mistede, glemte eller utløpte gavekort erstattes ikke.

Gavekort kan ikke byttes i kontanter.

Gavekortet på valgfritt beløp er gyldig i 3 år fra utstedelsesdato.

Gavekortet til en opplevelse er gyldig i 2 år fra utstedelsesdato.

Gavekortet kan benyttes til reservering av opphold på følgende hoteller: Phoenix Copenhagen, 71 Nyhavn Hotel, Imperial Hotel, The Square, Copenhagen Island, Tivoli Hotel & Congress Center, Copenhagen Strand, Gentofte Hotel og Wakeup Copenhagen Hotels.

Et opplevelsesgavekort må benyttes i sin helhet. Det er ikke mulig å få refundert ubenyttede ytelser verken i form av kontanter eller å få utstedt et nytt gavekort på eventuelt restbeløp. Gavekortet kan ikke kombineres eller benyttes sammen med øvrige tilbud, og overnatting er på forespørsel.

Du kan få opplyst saldo på gavekortet ved å kontakte Arp Hansen Hotel Groups sentrale bookingavdeling.

Angrer du på kjøpet av gavekort, må du kontakte vår sentrale bookingavdeling innen 14 dager.

Har du spørsmål som gjelder gavekort, ta gjerne kontakt med vår sentrale bookingavdeling på book@arp-hansen.dk eller på telefon +45 80303045

COVID-19-informasjon, og hva du kan forvente når du besøker oss Les mer her.