Pin it

Velkommen til Hotel Phoenix Copenhagen: Nyoppusset hotell sentralt i København

Hotel Phoenix Copenhagen ligger i Bredgade; gaten som er kjent for høyt profilerte gallerier og restauranter. Du er bare få minutters gange fra Kongens Nytorv og Strøget – Københavns flotte gågate med rike muligheter for shopping i butikker som Georg Jensen og Royal Copenhagen samt stormagasinene Illum og Magasin. Her befinner du deg dessuten nær det kongelige slottet Amalienborg, Det Kongelige Teater og den nye metrostasjonen.

 

Nyoppusset i 2017

Hotel Phoenix Copenhagen er en gammel bygning med en inspirerende historie og sjarm. Alle rommene og Juniorsuitene ble pusset opp i begynnelsen av ​​2017. Den elegante stilen som hotellet er kjent for, er bevart, samtidig som rommene har fått et mer moderne preg. Det er lagt vekt på luksus, med elegante materialer i lyse og behagelige farger. Materialer som har evnen til å binde sammen gammelt og nytt – med det beste fra begge verdener.

I tillegg til flotte rom og suiter har hotellet også unike møte- og festlokaler, treningssenter og Brasserie Murdoch’s Books & Ale, der du kan spise lunsj og middag eller ta en drink.

Her er det tenkt på hver minste detalj, og du vil oppleve en perfeksjon som garanterer et uforglemmelig opphold. Enten du er i København på forretningsreise, på storbyferie eller for å utforske den vakre byen vår, er Hotel Phoenix Copenhagen stedet å bo.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen på Hotel Phoenix Copenhagen.

Prisgaranti