Velkommen til Phoenix Copenhagen: Nyoppusset hotell sentralt i København

Phoenix Copenhagen ligger i Bredgade; gaten som er kjent for sine anerkjente gallerier og restauranter. Du er bare få minutters gange fra Kongens Nytorv og Strøget – Københavns flotte gågate med rike muligheter for shopping i butikker som Georg Jensen og Royal Copenhagen samt stormagasinene Illum og Magasin. Her er du også tett på kongehusets hovedresidens Amalienborg, Det Kongelige Teater og metroen.

 

Totalrenovert i 2018
Phoenix Copenhagen er en gammel og sjarmerende bygning med en inspirerende historie. Bygningen fikk i 2017-2018 en gjennomgående flott oppgradering. Nå er alle hotellets rom og suiter, møtelokaler, restaurant og lobby totalrenovert. Vi har gitt hotellet et mer moderne uttrykk, men har samtidig bevart den elegante stilen som hotellet er kjent for. Vi har lagt vekt på elegante materialer i lyse og behagelige farger. Materialer som har evnen til å binde sammen gammelt og nytt – med det beste fra begge verdener.

I tillegg til flotte rom og suiter har hotellet også unike møte- og festlokaler, treningssenter og Brasserie Murdoch’s Books & Ale, der du kan spise lunsj og middag eller ta en drink.

Her er det tenkt på hver minste detalj, og du vil oppleve en perfeksjon som garanterer et uforglemmelig opphold. Enten du er i København på forretningsreise, på storbyferie eller med bare vil utforske landets hovedstad, så er Phoenix Copenhagen stedet at bo.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til Phoenix Copenhagen.

Prisgaranti