Oppvartning i verdensklasse på eksklusivt hotell i København

Arp-Hansen Hotel Group eier flere hoteller i København sentrum, deriblant et av byens mest eksklusive – firestjernershotellet Phoenix Copenhagen i Bredgade. Hotellet ligger på en av byens beste adresser, med Amalienborg og Det Kongelige Teater som naboer. På Phoenix Copenhagen er du sikret et luksuriøst opphold, og vårt dyktige personale står klart til å gi deg en god opplevelse uansett om du kommer i jobbsammenheng eller privat. Les mer om det luksuriøse hotellet her på nettstedet.

Hotell med historiske røtter

Hotel Phoenix’ historie går tilbake til slutten av 1600-tallet, og bygningen har hatt mange forskjellige funksjoner opp gjennom årene. I riktig gamle dager var bygningen også et slags hotell, ettersom de kongelige og adelige lot sine prominente gjester bo her. Under andre verdenskrig ble bygningen overtatt av tyskerne, og etter krigen var det de danske kommunistene som overtok den. Arp-Hansen Hotel Group kjøpte bygningen i 1990, og året etter åpnet Phoenix Copenhagen slik vi kjenner det i dag. Et eksklusivt og sjarmerende hotell i historiske omgivelser. Hotellet har 213 rom, deriblant tre suiter og fire juniorsuiter. I tillegg finnes to gode restauranter samt møte- og konferansefasiliteter for opptil 110 peroner.

Phoenix Copenhagen – både til jobb og fornøyelse

Hotel Phoenix er et naturlig valg hvis du er ute etter en eksklusiv hotellopplevelse. Uansett om du er i København i jobbsammenheng eller privat, sørger personalet på Hotel Phoenix for å gi deg en hotellopplevelse av høy klasse. Bestill hotelloppholdet raskt og enkelt direkte her på nettstedet – det krever bare noen få klikk. Du kan også bestille forskjellige møtepakker og alt du trenger til et møte eller en konferanse. Kontakt oss ev. på telefon +45 3395 9500 hvis du ønsker mer informasjon.

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene