Oppvartning i verdensklasse på eksklusivt hotell i København

Arp-Hansen Hotel Group eier 12 hoteller i sentrum av København, deriblant et av Københavns mest eksklusive hoteller – det firestjerners deluxe-hotellet Phoenix Copenhagen i Bredgade. Hotellet ligger på en av byens beste adresser med Amalienborg og Det Kongelige Teater som naboer. På Hotel Phoenix er du sikret et luksuriøst opphold, og vårt dyktige personale står klart til å gi deg en god opplevelse, enten du kommer i jobbsammenheng eller privat. Les mer om det luksuriøse hotellet på denne siden.

Hotell med historiske røtter

Hotel Phoenix’ historie går tilbake til slutten av 1600-tallet, og bygningen har vært brukt til mange forskjellige ting opp gjennom årene. I riktig gamle dager fungerte bygningen på en måte også som hotell, ettersom de kongelige og adelige lot sine prominente gjester bo her. Under annen verdenskrig ble bygningen overtatt av tyskerne, og etter krigen var det de danske kommunistene som overtok den. Arp-Hansen Hotel Group kjøpte bygningen i 1990, og året etter åpnet Hotel Phoenix slik vi kjenner det i dag. Det eksklusive Hotel Phoenix er holdt i renessansestil inspirert av det franske slottet Versailles og Ludvig XVI. Hotellet har 213 rom, deriblant tre suiter og fire juniorsuiter. Hotellet har dessuten to gode restauranter samt møte- og konferansefasiliteter for opptil 110 deltakere.

Hotel Phoenix – både til jobb og fornøyelse

Hotel Phoenix er et opplagt valg hvis du er ute etter en eksklusiv hotellopplevelse. Enten du er i København i jobbsammenheng eller privat, sørger personalet på Hotel Phoenix for å gi deg en hotellopplevelse av høy klasse. Bestill hotelloppholdet online direkte på denne siden. Det krever bare noen få, enkle klikk og er gjort på en, to, tre. Du kan også bestille ulike møtepakker og alt du trenger til et møte eller en konferanse. Kontakt oss eventuelt på telefon +45 3395 9500 hvis du ønsker mer informasjon.