Hotell i sentrum av København

Arp-Hansen Hotel Group eier de flotteste og mest sentrale hotellene i Købehanvn, og hvert av dem har sitt særpreg. Velg det som passer best for deg. På alle hotellene våre står et dyktig personale klart til å gi deg en god opplevelse, og svarer gjerne på spørsmål om hotellet eller byen.

Velg luksushotellet Phoenix Copenhagen i hjertet av København

Velger du å bo på Phoenix Copenhagen, er du garantert en opplevelse i toppklassen. Hotellet ligger i en flott rokokkobygning fra 1600-tallet, i Bredgade midt i København, og det er vanskelig å finne et mer sentralt beliggende hotell. Det ligger bare et steinkast fra blant annet Amalienborg slott, Kongens Nytorv, Nyhavn og Det Kongelige Teater. Phoenix Copenhagen er et firestjerners hotell med til sammen 213 flotte rom, deriblant tre suiter og fire juniorsuiter. Lobbyen har en eksklusiv innredning som gjenspeiler hotellets ekstravagante stil. Rommene er er luksuriøse, med lysekroner i taket og marmorbad. Dette, kombinert med hotellets høye servicenivå, gjør opplevelsen til noe helt utenom det vanlige. Derfor: Velg Phoenix Copenhagen hvis du ønsker en luksuriøs hotellopplevelse på Københavns beste adresse!

Bestill hotell i København her på nettstedet

Det er enkelt og greit å bestille rom på Phoenix Copenhagen her på nettstedet – du må bare velge inn- og utsjekkingsdato i kalenderen. I neste trinn kan du velge romtype avhengig av hva som passer best for deg. Du kan også velge et av hotellets tilbud, for eksempel Romansepakken for deg og din partner. Kontakt oss for mer informasjon på tlf. +45 3395 9500 eller e-post: phoenixcopenhagen@arp-hansen.dk. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen!

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene