Hotell i sentrum av København

Arp-Hansen Hotel Group eier Københavns flotteste og mest sentrale hoteller, og hvert enkelt av dem har sitt særpreg. Velg det som passer best for deg. På alle våre hoteller står vårt dyktige personale klart til å gi deg en god opplevelse, og personalet svarer gjerne på spørsmål om hotellet eller byen.

Velg det luksuriøse Hotel Phoenix Copenhagen i hjertet av København

Velger du å bo på det luksuriøse Hotel Phoenix Copenhagen, er du garantert en opplevelse i toppklassen. Hotellet ligger i en flott rokokko-bygning fra 1700-tallet, i Bredgade midt i København, og det er vanskelig å finne et mer sentralt beliggende hotell. Det ligger bare et steinkast fra blant annet Amalienborg slott, Kongens Nytorv, Nyhavn og Det Kongelige Teater. Hotel Phoenix Copenhagen er et firestjerners deluxe-hotell med til sammen 213 fine rom, deriblant tre suiter og fire juniorsuiter. Hotellets lobby er eksklusivt innredet og gjenspeiler hotellets stil, som er inspirert av Ludvig XVI. Rommene er luksuriøse, med lysekroner i taket og marmorbad. Dette, kombinert med hotellets høye servicenivå, gjør opplevelsen til noe helt utenom det vanlige. Derfor: Velg Hotel Phoenix hvis du ønsker en luksuriøs hotellopplevelse på Københavns beste adresse!

Bestill hotell i København på denne siden

Det er enkelt og greit å bestille rom på Hotel Phoenix Copenhagen på denne siden – du må bare velge inn- og utsjekkingsdato i onlinekalenderen. I neste trinn kan du velge romtype alt etter hva som passer best for deg. Du kan også velge et av hotellets tilbud, for eksempel Romance-pakken for deg og partneren din eller Tivoli-pakken, som inkluderer en inngangsbillett til fornøyelsesparken Tivoli. Kontakt oss for mer informasjon på tlf. +45 3395 9500 eller e-post: phoenixcopenhagen@arp-hansen.dk. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen!