Overnatting i København sentrum

Arp-Hansen Hotel Group eier noen av Københavns best beliggende hoteller Et av Københavns desidert beste hoteller er Hotel Phoenix Copenhagen, som ligger midt i hjertet av København. Hotellet ligger i historiske bygninger som har sine røtter tilbake til slutten av 1600-tallet, og hotellet ble allerede den gang brukt som eksklusivt innkvarteringssted for de kongelige og adeliges prominente gjester. Arp-Hansen overtok bygningen i 1990, og ett år senere sto Hotel Phoenix Copenhagen klar til å motta gjester. Les mer om hotellet og nærmiljøet på denne siden.

Hotel Phoenix Copenhagen – et eksklusivt valg

Hotel Phoenix Copenhagen er et av Københavns mest luksuriøse hoteller. Hotellet er klassifisert som firestjerners deluxe, er eksklusivt innredet og inspirert av det parisiske renessanseslottet Versailles og Kong Ludvig XVIs tid. Hotel Phoenix Copenhagen har til sammen 213 rom. Alle har lys og elegant innredning og marmorbad, og de fleste rommene har også badekar. Phoenix Copenhagen tilbyr room service, og hotellets dyktige personale står til tjeneste med råd og vink som gjør oppholdet i København enda mer eventyrlig.

Utforsk sentrum av København

Området rundt Hotel Phoenix Copenhagen er fullt av kultur, severdigheter og noen av Københavns beste shoppingmuligheter. Hotellet ligger i Bredgade, hvor du blant annet finner mange gallerier, designbutikker og antikvitetshandlere. Phoenix Copenhagen er nesten nabo til både Amalienborg, det Kongelige Teater og Marmorkirken, som alle er verdt å legge turen forbi. Stormagasinet Magasin ligger også i nærheten av Hotel Phoenix, og det er kort avstand til gågaten Strøget. Trenger du en pause fra storbylivet, kan du finne roen i en av byens parker, Kongens Have, Fælledparken eller Østre Anlæg, som også omfatter Københavns gamle citadell, Kastellet. Bestill overnatting på Hotel Phoenix Copenhagen og nyt oppholdet i Danmarks vakre hovedstad.