Overnatting i København sentrum

Arp-Hansen Hotel Group eier noen av Københavns best beliggende hoteller. Et av Københavns desidert beste hoteller er Phoenix Copenhagen, som ligger midt i hjertet av København. Hotellet ligger i historiske bygninger som har røtter tilbake til slutten av 1600-tallet, og hotellet ble allerede den gang brukt som eksklusivt innkvarteringssted for de kongelige og adeliges prominente gjester. Arp-Hansen overtok bygningen i 1990, og ett år senere sto Phoenix Copenhagen klart til å motta gjester. Les mer om hotellet og omgivelsene her på nettstedet.

Phoenix Copenhagen – et eksklusivt alternativ

Hotel Phoenix Copenhagen er et av Københavns mest luksuriøse hoteller. Firestjernershotellet er eksklusivt innredet med raffinert eleganse og respekt for bygningens historiske sjel og sjarm. Phoenix Copenhagen har til sammen 213 rom. Alle har lys og elegant innredning og marmorbad, og de fleste rommene har i tillegg badekar. Phoenix Copenhagen tilbyr room service, og hotellets dyktige personale står til tjeneste med råd og tips som gjør oppholdet i København enda mer eventyrlig.

Utforsk København sentrum

Området rundt Phoenix Copenhagen er fullt av kulturtilbud, severdigheter og noen av Københavns beste shoppingmuligheter. Hotellet ligger i Bredgade, der du blant annet finner mange gallerier, designbutikker og antikvitetshandlere. Phoenix Copenhagen er nesten nabo til både Amalienborg, det Kongelige Teater og Marmorkirken, som alle er verdt et besøk. Shoppingsenteret Magasin ligger også like ved Hotel Phoenix, og det er kort vei til gågaten Strøget. Trenger du en pause fra storbylivet, kan du finne roen i en av byens parker, Kongens Have, Fælledparken eller Østre Anlæg, som også omfatter Københavns gamle festningsverk Kastellet. Bestill overnatting på Phoenix Copenhagen og nyt oppholdet i Danmarks vakre hovedstad.

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene