Hvorfor bo på et firestjerners hotell?

Vil du bo i ekstra luksuriøse omgivelser i hjertet av København og bli oppvartet av et dyktig hotellpersonale som gjør sitt ytterste for å tilby god service? Én eller flere netter på firestjernershotellet Phoenix Copenhagen er en opplevelse som kan anbefales på det varmeste både for private reisende, forretningsreisende og for helt spesielle anledninger som for eksempel brylluper eller andre store begivenheter.

Få en utsøkt opplevelse på Phoenix Copenhagen

Phoenix Copenhagen er et firestjernershotell med 206 elegante rom og syv flotte suiter når det skal være ekstra eksklusivt. Alle rom og suiter er flott innredet med masse lys. Phoenix Copenhagen har en lang historie som går flere hundre år tilbake, og hotellet var i mange år adelens og kongefamiliens foretrukne sted for innkvartering av fyrstelige gjester. Etter omfattende restaurering gjenoppstod hotellet som den sagnomsuste Fugl Føniks i 1991, med en stil som er tro mot hotellets historiske røtter. Phoenix Copenhagen har et høyt servicenivå, og personalet legger vekt på de små detaljene og gjør sitt ytterste for å oppfylle gjestenes ønsker. Derfor er du alltid sikret en luksuriøs opplevelse på Phoenix Copenhagen.

Phoenix Copenhagen ligger sentralt i København

Velger du Phoenix Copenhagen, bor du både luksuriøst og sentralt. Hotellet ligger i historiske bygninger i Bredgade – midt i Københavns mest eksklusive område og bare få minutters gange fra blant annet Kongens Nytorv, Nyhavn og Amalienborg. Bredgade er en vakker gate. Her ligger blant annet Marmorkirken, som er et av Københavns landemerker. Bredgade leder deg også til Kongens Nytorv, der du finner Det Kongelige Teater og Nyhavn. Området byr på gode shoppingmuligheter, og kan friste med så vel internasjonale eksklusive merker som mindre danske designbutikker.

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene