Hvorfor bo på et firestjerners hotell?

Vil du bo i ekstra luksuriøse omgivelser i hjertet av København og bli oppvartet av dyktig hotellpersonale som gjør sitt ytterste for å gi god service? Én eller flere netter på det firestjerners Hotel Phoenix Copenhagen er en opplevelse som kan anbefales på det varmeste både for private reisende, forretningsreisende og for helt spesielle anledninger som for eksempel brylluper eller andre store begivenheter.

Få en utsøkt opplevelse på Phoenix Copenhagen

Phoenix Copenhagen er et firestjerners deluxe-hotell med 206 elegante rom og syv fantastiske suiter når det skal være ekstra eksklusivt. Alle rom og suiter har lys og flott innredning inspirert av Versailles og Ludvig XVIs tid. Phoenix Copenhagen har en lang historie som går flere hundre år tilbake, og hotellet var i mange år adelens og kongefamiliens foretrukne sted å innkvartere fyrstelige gjester. Etter omfattende restaurering gjenoppstod hotellet som den sagnomsuste Fugl Føniks i 1991, med en stil som er tro mot hotellets historiske røtter. Phoenix Copenhagen har et høyt servicenivå, og personalet legger vekt på de små detaljene og gjør sitt ytterste for å oppfylle gjestenes ønsker. Derfor er du alltid sikret en luksuriøs opplevelse på Phoenix Copenhagen.

Phoenix Copenhagen ligger sentralt i København

Velger du Phoenix Copenhagen, bor du både luksuriøst og sentralt. Hotellet ligger i historiske bygninger i Bredgade – midt i Københavns mest eksklusive område og bare få minutters gange fra blant annet Kongens Nytorv, Nyhavn og Amalienborg. Bredgade er en veldig fin gate. Her ligger blant annet Marmorkirken, som er et av Københavns landemerker. Bredgade fører dessuten ned til Kongens Nytorv, hvor du finner Det Kongelige Teater og Nyhavn. Området byr også på gode shoppingmuligheter, og kan friste med så vel internasjonale eksklusive merker som mindre danske designbutikker.