Pin it

Møte og konferanse på Phoenix Copenhagen

Innovative møter i nyrenoverte møtelokaler

Leter du etter et unikt og moderne møtested sentralt i København? Da vil du ikke bli skuffet over Phoenix Copenhagen. Vårt flotte hotell har i perioden 2017-2018 fått en vakker oppgradering med totalrenovering av alle rom og suiter, restaurant og lobby, hvor vi har fokusert på et mer moderne uttrykk - men samtidig beholdt hotellets klassiske sjarm. På samme vis har vi renovert alle våre møtelokaler, så lokalene i dag fremstår med samme el egante stil som en kjenner fra rommene og lobbyområdet. Vi har fokusert på lyse farger og luksus  for å skape de beste møteomgivelsene for våre konferansegjester.

Våre vakre og unike møtelokaler, Gyldensteen og Frederik VII, har også fått en flott og varsom renovering, hvor vi har beholdt  stilen med et streif av gullalderen, slik at du kan holde møtet i ekstraordinære rammer.

Våre 5 ulike lokaler gir fleksibilitet i bordoppstilling og antall møtedeltakere – med plass til opptil 110 personer. Alle lokaler har fått nytt og moderne AV-utstyr.

Vi kan skreddersy møtene etter ønske på samme  måte som vi tilbyr ulike møtepakker. Har dere møte med lunsj, kan dere nyte lunsjen i vår nyrenoverte restaurant Von Plessen. Kjøkkenet er nøye med detaljene, og lager hjemmelagde, sesongbaserte retter.  

Med vår sentrale beliggenhet i Bredgate er vi et  perfekt valg for møter og konferanser - store som små - events, arrangementer og selskap i København. Med et høyt servicenivå og våre flotte nyrenoverede lokaler, kan vi gi deg og dine møtedeltakere en fantastisk og helt spesiell møteopplevelse.


Vi ser frem til å ønske dere velkommen til Phoenix Copenhagen.